Om os hos Randers Rørindustri

Vi har mange års erfaring inden for bearbejdning og formgivning af metalrør

Hvem er vi

Vi er en maskinfabrik, der er specialiserede inden for bukning/valsning og skæring af alle slags rør. Vi udfører flere slags opgaver, og kan derfor både tilbyde valsning, bukning, laserskæring, klipning, savning, svejsning og overfladebehandling. Vi arbejder primært med stål, aluminium, kobber og rustfrit.

Randers Rørindustri har eksisteret siden 1967, og vi har derfor mange års dyrebar erfaring og høje faglige kompetencer inden for metalfaget.

Firmaet blev grundlagt af Ole Hermansen. Henrik Klitte Andersen overtog Randers Rørindustri i år 2000. Han blev selv udlært i firmaet i årene 1991.

I dag er der 14 medarbejdere i virksomheden. Der er ansat 8 klejnsmede, som arbejder med almindeligt, sort stål. Vi har også to dygtige lærlinge og et par arbejdsmænd.

Randers Rørindustri har i hele sin levetid været en stabil og trofast underleverandør af metalemner. Vi deltager fortsat aktivt i produktudvikling og produktoptimering, og vores kombination af rørlaserskæring, rørbukning samt -valsning giver store produktionsfordele.

Vi prioriterer kunderne

Vi har mange kompetencer og stærke fagligheder i firmaet, og kan bryste os af at være specialiserede inden for rørbukning og rørlaserfiberskæring. Vores maskinpark er veludstyret med både en 2D rørlaserskæring, ny 3D rørbukker og en fiberrørslaserskærer. De nye maskiner øger vores og vores kunders muligheder. De gør vores processer mere effektive og dermed er vores opgaver hurtigt klaret. Vi skærer altid med stor præcision og laver de bedste kvalitetsnit. Vi sikrer os, at vores produkter er i højeste kvalitet og at alle emner er ensartede. Vi prioriterer også altid at levere vores produkter indenfor den aftalte tidsramme.

Hvorfor vælge Randers Rørindustri?

Der er mange gode grunde:

  • Vi er billigere end konkurrenterne og har altid gode priser
  • Vores dygtige personale laver altid produkter i højeste kvalitet
  • Vi er fleksible og altid klar på at imødekomme dine behov
  • Vi er gode til samarbejde og har meget erfaring som samarbejdspartner
  • Rørbukning og -laserskæring er en god kombination, og vi er specialiseret indenfor begge felter
  • Vi leverer altid hurtigt og til tiden
Sidebar
Skriv til os

Ring til os