Professionel rørlaserskæring | Fleksible leveringer

Rørvalsning – faste leveringer og lagerstyring med en rammeaftale

Ingen kunder er ens, derfor tilbyder vi rammeaftaler med individuel lagerstyring og fleksible leveringer

Rørvalsning med præcision

Hvis du har brug for at få rørvalsning, så står Randers Rørindustri klar til at påtage sig opgaven. Vi har flere års erfaring inden for feltet, og vi valser altid med største præcision. Vi arbejder med materialer som aluminium, stål, kobber og rustfri m.m. Vores maskinpark er udstyret med det mest moderne udstyr, og vi kan garantere dig høj kvalitet til en god pris.

Hvis du har brug for rådgivning omkring rørvalsning, står vores dygtige team klar med kompetent og professionel vejledning. Vi valser metalrør, så de passer perfekt til dit næste projekt. Ligegyldigt hvilken form rørene kommer i, kan vi hjælpe med at valse dem til den ønskede form: Om de er U-profiler, runde, rektangulære, firkantede eller ovale – Vi klarer opgaven!

Se skema over størrelser her.

Altid bedste kvalitet

Når det kommer til rørbukning- og valsning, tilbyder vi altid vores kunder leverancesikkerhed. Efter hver valsning kontrolleres emnerne, så vi er sikre på, at de lever op til alle aftaler om tolerance og kvalitet. Desuden prioriterer vi altid at levere indenfor det aftalte tidspunkt, og at kunden ikke skal vente længe på at få sit færdige produkt. I gennemsnit bruger vi ikke mere end 14 dage på at færdiggøre et produkt.

Hurtigt og grundigt arbejde

Der er flere fordele ved at vælge Randers Rørindustri til rørvalsningsopgaver:

  • Vi har en dygtig medarbejderstab, som altid står klar til at hjælpe dig
  • Vi leverer altid hurtigt og til tiden
  • Vi har leverancesikkerhed, så du er sikker på at få produkter i højeste kvalitet
  • Vi har skarpe og konkurrencedygtige priser
  • Vi imødekommer altid kundernes behov

Vores maskinpark består af 2 CNC-styrede rørvalse samt 4 traditionelle rørbukkemaskiner, som kan håndtere størrelser fra Ø4 mm til Ø90 mm.

Kontakt os for tilbud på valsning af rør

Hvis du gerne vil høre mere om hvad vi tilbyder inden for valsning af rør, så tag kontakt i dag. Skriv en e-mail eller giv os et kald. Hvis du er mere nysgerrig, har vi også et katalog med eksempler på projekter, som vi har lavet for tidligere kunder.

Sidebar