Professionel rørlaserskæring | Fleksible leveringer

Rørlaserskæring til din virksomhed

Dygtige fagpersoner til alle slags opgaver inden for 3D og 2D rørlaserskæring i Jylland.

Rørlaserskæring med præcision

Hvad er rørlaserskæring, tænker du måske? Det er en termisk proces til at skære i metal. Der er mange fordele ved at anvende moderne laserskæring af rør i forhold til de konventionelle metoder inden for rørafkortning og metalskæring. Laserskæring i rør leverer snit i god kvalitet med højeste præcision. Med 2D rørlaserskæring er du sikker på at få et ensartet resultat, hvis der skal bearbejdes flere emner.

Metoden rummer stor fleksibilitet, og man behøver ikke en masse specialværktøj. Hos Randers Rørindustri er vi specialiserede indenfor 2D rørlaserskæring. Vi har flere års erfaring indenfor feltet. I vores maskinpark har vi alle de rette maskiner til laserskæring af rør, og vi kan både hjælpe dig med at fremstille alverdens metalkonstruktioner og metalskæring. Vores snit er altid 100% vinkelrette, og kvaliteten er altid i top.

Vores maskinpark til metalskæring

Vi har de nyeste maskiner til metalskæring, der kan arbejde i præcision og samtidig spare tid. Vores nyeste opgradering er en laserskærer med fiberlaserteknologi fra Adige BLM. Den giver mulighed for laserskæringer i aluminiumslegeringer og rødmetaller såsom kobber og messing. Vi kan producere metalskæring med fiber efter PDF-tegninger, STP-filer eller dine ønsker. Derudover tilbyder vi tapsamlinger, så der spares tid på samling af emner. Vi kan håndtere fra Ø12 mm til Ø152,4 mm, Kvart. 120×120 Rekt. 140×80.

Effektive processer i kvalitet

Et af de vigtige parametre hos Randers Rørindustri er, at kunden altid får kvalitetssnit til en skarp pris. Desuden vægter vi i høj grad leveringssikkerhed. Gennemsnitligt tager det ikke mere end 14 dage før, at vi er færdige med dit produkt.

Med rørlaserskæring som metode sparer man også dyrebar tid, da det er en effektiv proces i forhold til mere konventionel afkortning af rør. Metoden kan også løse flere opgaver på én gang, da den kombinerer mange metoder som f.eks. savning og svejsning.

Hurtig samlet løsning

Når præcisionen er i top, så er der også minimal risiko for skæringsfejl. Det betyder både, at processen er hurtigere, men også at produktet bliver fremstillet i bedre kvalitet. Det gør også efterbehandlingen af emnet nemmere og mere gnidningsfrit.

I stedet for traditionel afkortning på en automatsav kan en rørlaserskærer skære rørstykkerne i nøjagtige profiler, så en efterbearbejdning er overflødig. Uanset om det drejer sig om huller, spor eller en anden form, så laves disse med så stor præcision og uden grater, at en overfladebehandling kan ske umiddelbart derefter.

Bæredygtig 3D & 2D rørlaserskæring

Med laserskæring af rør får kunden større frihed til design, og der er muligt at afkortet rørene på flere forskellige måder. En anden bonus er, at laserskæring af rør ikke har et stort materialespild, og derfor er det også en mere bæredygtig metode. Du kan altså bestille laserskæring Jylland med god samvittighed til dit næste projekt.

Hvorfor vælge Randers Rørindustri?

  • Specialiseret i 3D & 2D rørlaserskæring med flere års erfaring
  • Kvalitet med høj præcision
  • Moderne maskinpark til laserskæring og metalskæring
  • Mulighed for rammeaftaler med individuel lagerstyring og fleksible leveringer
Materiale Jern, metal, aluminium, kobber, messing m.fl.
Typer 2D og 3D rørlaserskæring og fiberlaserskærer
Mål for runde rør på fiberlaserskæring Ø12 mm til Ø152,4 mm
Andre mål på fiberlaserskæring Kvart. 120×120, Rekt. 140×80
Sidebar
Skriv til os

Ring til os