Professionel rørbukning | Erfarent team

CNC og rørbukning i højeste kvalitet

Vi klarer alle slags opgaver inden for rørbukning – Tag kontakt i dag!

Professionel rørbukning

Hos Randers Rørindustri bukker vi metalrør og stålrør med stor præcision. CNC Rørbukning er ét af vores ekspertiseområder, og vi har flere års erfaring indenfor feltet. Vi kan tilbyde vores kunder professionel rådgivning omkring bukkeradier, materialevalg og andet inden for bukning af rør.

Vi kan bukke og valse metalrør, så de passer præcis til dit projekt. Med vores moderne maskiner kan vi lave tilpasse alle slags rør i metal og stålrør. Både runde, firkantede, ovale, rektangulære og U-profiler kan bukkes til den ønskede form. Hvis den ønskede bukkematrice ikke findes, så finder vi hurtigt på en løsning.

Se skema over størrelser her.

3D rørbukning

Med vores nye 3D rørbukker på E-turn 40 fra Adige BLM har vi fået endnu flere muligheder indenfor CNC rørbukning. Vi kan foretage bukning til højre og venstre samt valse i samme arbejdsgang. Vi kan modtage stepfiler tegnet i 3D fra kunderne. Maskinen kan aflæse filerne, og derefter producere det ønskede produkt. Fleksibiliteten har altså aldrig været større. Det er optimalt til f. eks møbelproducenter, som gerne vil have fremstillet enkeltdele til et design.

Hos Randers Rørindustri prioriterer vi leveringssikkerhed højt, og med vores nye maskiner går processerne hurtigere end aldrig før. I gennemsnittet bruger vi ikke mere end 14 dage på en opgave. Det afhænger selvfølgelig af projektets størrelse og omfang, men du kan være sikker på, at vi altid leverer til tiden.

Erfaren og effektiv service

Der er mange grunde til at vælge Randers Rørindustri, hvis du skal have udført rørbukning:

  • Vi har en fast og erfaren medarbejderstab, som altid er klar på at hjælpe dig
  • Vi har mange års erfaring med rørbukning og valsning
  • Vi leverer altid til hurtigt og til tiden
  • Vi leverer kun produkter i højeste kvalitet
  • Vi har høj fleksibilitet og imødekommer altid vores kunders ønsker og behov

Vores maskinpark består af 4 traditionelle CNC rørbukkemaskiner samt 2 CNC-styrede rørvalse, der kan håndtere størrelser fra Ø4 mm til Ø90 mm.

Kontakt os for et tilbud på bukning af rør

Du kan altid tage kontakt på telefon eller e-mail, hvis du er interesseret i at høre mere om hvad vi tilbyder indenfor bukning af stålrør og metalrør. Vi bestræber os altid på at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Sidebar