Professionel rørbukning | Erfarent team

Overfladebehandling af metalrør

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring inden for overfladebehandling af metal

Overfladebehandling af alle typer rør

Har du brug for at få overfladebehandlet dine metalrør? Hos Randers Rørindustri tilbyder vi enhver form for overfladebehandling af mange typer metalrør. Vores professionelle og dygtige medarbejderstab står klar med kompetent rådgivning. Vi ønsker altid at imødekomme kundens behov.

Vi tilrettelægger vores opgaver, så de altid opfylder kundens ønsker og lever op til alle aftaler. Om du har brug for lakering, galvanisering eller polering af dine emner – Vi er på sagen!

Kvalitet og sikkerhed

Kvalitet er en vigtig størrelse hos Randers Rørindustri, og det er ikke anderledes med vores overfladebehandling. Derfor udføres vores overfladebehandlinger i samarbejde med lokale, dygtige firmaer, så vi er sikret den højeste kvalitet.

Efter overfladebehandlingen pakkes alle emner i vores eget pakkeri. Det er altid muligt at tilvælge emballage, så du er sikret at dit produkt ikke tager skade, når de skal transporteres væk fra værkstedet. Vi vægter også kort leveringstid højt, og vi overskrider aldrig den aftalte deadline.

Mange års erfaring

Der er mange gode grunde til at vælge overfladebehandling hos Randers Rørindustri:

  • Vi er dygtigt og erfarent team, som har mange års erfaring med metalarbejder
  • Vi har gode og skarpe priser
  • Levering sker altid til tiden og vi har kort ventetid
  • Vi gør alt hvad vi kan for at kvalitetssikre vores produkter
  • Vi samarbejder med lokale firmaer for at få den bedst mulige overfladebehandling
  • Vi imødekommer altid vores kunders ønsker og behov

Kontakt os

Hvis du er interesseret i at høre mere, så giv os et kald i dag. Så kan vi diskutere opgaver, priser og hvilke muligheder vi har. Du kan både kontakte os på telefon og e-mail. Vores telefontid er hver dag fra 07:00-15:30 (fredag: 07:00-14:30). Vi gør hvad vi kan for at svare på dine forespørgsler hurtigst muligt. Vi besvarer også gerne spørgsmål om rørbukning og rørlaserskæring.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os