Speciallavet hestebokse | Højeste kvalitet

Hestebokse på mål i højeste kvalitet

Vores professionelle team har flere års erfaring inden for produktion af speciallavede hestebokse

Skal du have en ny boks til din hest?

De fleste hesteejere ved, at en god hesteboks er uundværlig. En god og funktionel boks gør også livet lidt nemmere for både hest og hesteejer. Hos Randers Rørindustri har vi fremstillet speciallavede hestebokse på mål i højeste kvalitet siden 2008.

Kvalitet, design og fleksibilitet

I årene siden har vi tilpasset vores hestebokse til både forbrugeren og produktionen. Vi bestræber os på at lave hestebokse i metal, hvor høj kvalitet, design og fleksibilitet er i top. Samtidig er det vigtigt for os, at alle hesteejere kan være med. Derfor er vores priser altid budgetvenlige, og hvis du har specielle ønsker, så skræddersyer vi et tilbud til dig.

De perfekte hestebokse på mål

Vores bokse på mål bliver produceret i galvaniserede rammer i 50 mm profilrør, samt 30 mm vandrette tremmer. Rørene monteres på lækkert 33 mm lærketræ. Vores design er enkelt og funktionelt, og der er en oplukkelige låge i skydedøren. Vi vægter også fleksibilitet, så du eksempelvis selv kan vælge hvor skydelågen skal sidde.

Vi fremstiller boksene i flere størrelser. Vores standarder er 3 meter, 3,5 meter og 4 meter. Vi fremstiller selvfølgelig også bokse i specialmål. Kontakt os med dine ønskede hesteboks mål.

Se priser her.

Kontakt os

Tag endelig kontakt, hvis du har nogle særlige ønsker til din næste hesteboks mål. Så vil vores dygtige medarbejdere imødekomme alle dine behov, så du får en boks, der passer perfekt til din hest. Vi laver et skræddersyet tilbud til dig. Du kan altid ringe til os på telefon eller e-mail, så gør vi vores bedste for at efterkomme dit behov. Vi er eksperter i rørlaserskæring og andre dele af branchen, som sikrer dig en veludført boks til din hest.

Dine fordele

Hvis du vælger at få lavet din hesteboks i metal hos Randers Rørindustri, får du:

  • En hesteboks i høj kvalitet til en billig pris
  • Fleksible rammer og muligheder for specialdesign
  • En venlig og dygtig medarbejderstab, som er klar på at varetage opgaven
  • Produktet bliver med garanti leveret indenfor den aftalte tidsramme
Sidebar
Skriv til os

Ring til os